2014-11-21 22:24:08
Φωτογραφία για ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ... ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΤΙΓΚΡΕΣ
Καμία συμβιβαστική λύση δε βρέθηκε στη συνάντηση που διεξήχθη στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικό και αφορούσε τη δικαστική διαμάχη της Τίγκρες με τον Άλαν Πουλίδο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τίγκρες Μιγκέλ Άνχελ Γκάρσα, στις δηλώσεις του εμφανίστηκε... κατηγορηματικός ότι ο 23χρονος διεθνής επιθετικός ανήκει στην ομάδα του, ενώ τόνισε ότι υπήρξε προσέγγιση από τέσσερις μεξικάνικες ομάδες που θέλουν να αγοράσουν τον παίκτη σημειώνοντας ότι η μία από αυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, είναι η Τσίβας.

«Ναι, υπήρξε προσέγγιση από μεξικάνικες ομάδες. Όλοι γνωρίζουν το πώς έχει η κατάσταση. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα στο δικαστήριο. Δίχως αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε καμία κίνηση.

Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που τον θέλουν. Όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης, εμείς είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή. Έχουμε συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2016.

Προχωράμε τις διαδικασίες κανονικά και περιμένουμε την απόφαση. Σύμφωνα με όσα έχουμε δει ως τώρα, δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να δικαιωθεί ο Πουλίδο» τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο εκπρόσωπος της Τίγκρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ