2014-11-22 01:59:07
Φωτογραφία για Ποιοι κολυμπούν με το Ποτάμι
Η αντίστροφη μέτρηση για τον εκλογικό σχεδιασμό του Ποταμιού, ξεκίνησε ήδη στην Κρήτη, με την προσδοκία το κόμμα να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμο δια παν..

εκλογικό ενδεχόμενο! Κλιμάκιο του κόμματος έχει "στρατοπεδεύσει" σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, προκειμένου να δει και να μιλήσει με ενδιαφερόμενους υποψήφιους, που είτε έχουν προταθεί μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, είτε έχουν προταθεί από άλλα στελέχη και φίλους του κόμματος, είτε γίνεται μια διευρευνητική διαδικασία για το αν ενδιαφέρονται να κατέβουν με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο Ηράκλειο.

Παρόμοιες διαδικασίες θα γίνουν και στις άλλες περιοχές της Κρήτης, άλλωστε το νησί ήταν από τις προνομιακές περιοχές για το κόμμα που έκανε στις ευρωεκλογές την πρώτη εμφάνιση του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, υπάρχει μια δεξαμενή 30- 40 ονομάτων, που αποτελούν μια πρώτη " μαγιά" για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ηράκλειο
. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται από τυην Αθήνα για το Ηράκλειο, είναι του πρώην ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη, που άλλωστε έχει σημαντική θέση στο στρατηγικό και προγραμματικό έργο του Ποταμιού, ο πρώην δήμαρχος Καζαντζάκη - Αστερουσίων Ρούσσος Κυπριωτάκης, αλλά και η υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες εκλογές στο Ηράκλειο δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού. Στο " τόξο" των εν δυνάμει υποψηφίων υπάρχουν πρώην στελέχη και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αλλά και του Φιλελεύθερου Χώρου, ενώ προσπάθειες γίνονται να προσεγγιστούν και στελέχη που προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς.

Στα ονόματα αυτά θα πρέπει να προστεθούν ακόμα ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, που έτσι κι αλλοιώς έχει κεντρικό ρόλο στο Τμήμα Έρευνας του Ποταμιού, η Αναστασία Τοπαλίδη αλλά και η Μαρία Βιτωράκη που και οι δύο είχαν κατέβει με το κόμμα ως υποψήφιες για το Ευρωκοινοβούλιο ενώ το όνομα που επίσης παίζει " γερά" είναι του Γιώργου Νικολετάκη (αν και έχει επαγγελματικό πρόβλημα και σοβαρές υποχρεώσεις) που πρόσφατα το cretalive έκανε αναφορά στο όνομα του, καθώς έφτασε στην κορυφή της πολυβραβευμένης start up με την εταιρεία του, την 100mentors com!

Έτσι κι αλλιώς η ονοματολογία δεν περιορίζεται στα ονόματα που θα εξετάσουν εδώ ο Νίκος Μηλαπίδης, ο Μιχάλης Θεοχάρης και ο Κυριάκος Καραγιώργης, το τριμελές κλιμάκιο του κόμματος αλλά οι αποφάσεις θα παρθούν κεντρικά από τα όργανα του κόμματος!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ