2014-11-22 09:42:06
Φωτογραφία για Σκουρτόπουλος: «Η άμυνα θα κρίνει το ματς με τον Πανελευσινιακό»
Το Ρέθυμνο, μετά από δύο διαδοχικές ήττες από τους «αιώνιους» του ελληνικού πρωταθλήματος (Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), δοκιμάζεται στην έδρα του Πανελευσινιακού (17:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Οι Κρητικοί δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους ενόψει του αυριανού ματς, όπως επισήμανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μετά από δύο ήττες απέναντι στις δύο μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού είχαμε την ατυχία να είναι συνεχόμενοι. Τώρα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες με το έργο μας να κρίνεται αρκετά δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε με κάθε μας δύναμη να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Σκουρτόπουλος και συνέχισε: «Η άμυνα είναι αυτή η οποία θα κρίνει το παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σωστοί σε αυτά που έχουμε δουλέψει θα έχουμε βάσιμες ελπίδες για τη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου τόνισε: «Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Η θέση που έχει στην βαθμολογία είναι σίγουρα πλασματική. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και ιδιαίτερα τώρα με την επιστροφή του Τζόνσον».

Σχετικά με το που θα βασιστεί το Ρέθυμνο δήλωσε: «Εμείς δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάμε σε γρήγορο ρυθμό και να έχουμε αρκετά πιεστική άμυνα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Μέχρι τώρα αυτό έχει αποδώσει καλά και μας έχει δώσει κάποια θετικά αποτελέσματα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ