2014-11-22 10:40:19
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΙΚΟ... ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ 11ΑΔΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Η τελική... «κατασκοπεία» της Ατλέτικο Μαδρίτης λίγες μέρες πριν το κρίσμο ματς στο Βιθέντε Καλντερόν αποτελεί τη βασική απασχόληση στο σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου στον Ολυμπιακό.

Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μάλαγα για το ισπανικό πρωτάθλημα και ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του θα έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν λεπτομερώς την αγωνιστική κατάσταση των "ροχιμπλάνκος" και να ολοκληρώσουν τον σχετικό «φάκελο» πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης στο ίδιο γήπεδο.

Παρόλο που η Ατλέτικο είναι και φέτος πανίσχυρη και αήττητη στην έδρα της, ο Μίτσελ πιστεύει ότι έχει αδυναμίες και πως ο Ολυμπιακός μπορεί με ψυχωμένο, έξυπνο και αποτελεσματικό παιχνίδι να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον φέρει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αναλύσει από αύριο στους παίκτες του το σχέδιο για το ματς της Τετάρτης, ενώ όσον αφορά στην ενδεκάδα φαίνεται πως έχει καταλήξει, περιμένοντας και την επιστροφή στο Ρέντη του Ντελβέν Εντινγκά που είχε ένα μεγάλο και κοπιαστικό ταξίδι από τις υποχρεώσεις του με το Κονγκό στο Κόπα Άφρικα.


Ο Εντινγκά προορίζεται για βασικός στο κέντρο, αλλά η οριστική απόφαση θα ληφθεί μόλις διαπιστωθεί η αγωνιστική του κατάσταση. Οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ, Αφελάι και Μήτρογλου θα είναι βασικοί στο Βιθέντε Καλντερόν. Ο Εντινγκά έχει το προβάδισμα για τον άξονα, με τον Κασάμι να διεκδικεί τη θέση στην ενδεκάδα.

Ο Μίτσελ ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε Σιόβα και Μπενίτες, αλλά η αναβολή του... χάλασε τα σχέδια ενώ τελικά αποφάσισε να μην κάνει φιλικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ