2014-11-22 11:20:34
Φωτογραφία για Μικρολίμανο: Έχουν το πρόσωπο του μακελάρη
Ανθρωποκυνηγιτό στον Πειραιά για να εντοπίσουν τον άνδρα που άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ κατά θαμώνων σε κλαπ στο Μικρολίμανο και τραυμάτισε 11 άτομα εκ των οποίο οι 3 σοβαρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης που αναζητά η αστυνομία φωτογραφήθηκε μέσα στο κατάστημα όπου λίγο νωρίτερα διασκέδαζε

με μία γυναίκα.

Στην αρχή υπήρξαν διαφορετικές αποψεις για την περιγραφή του δράστη.Μέσα στον πανικό κανείς δεν έδωσε σημασία στον δράστη που σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες στο έφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης όμως του καταστήματος έδωσε μέσα από την κάμερα το πρόσωπο του μακελάρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο του καταστήματος και πως ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αντίγραφο των φωτογραφιών και τον αναζητούν.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες για έναν άνδρα, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, περίπου 50 ετών. Μάλιστα οι μάρτυρες περιγράφουν ότι φορούσε ένα άσπρο μπουφάν που έγραφε τη λέξη “ειρήνη” στα αγγλικά.


Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα άτομο ξανθό που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα. Ήταν τέσσερις και τέταρτο και το γνωστό μεζεδοπωλείο “ Έτσι απλά” στην ακτή Ιαβέρη ήταν γεμάτο από κόσμο.

Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό μέσα στη νύχτα ο άγνωστος μπήκε στο κατάστημα όπλισε το καλάσνικοφ, το σήκωσε και έριξε .

Δεκάδες σφαίρες άρχισαν να σκορπούν κορμιά στο πάτωμα. Αιμόφυρτοι έπεσαν στο πάτωμα 11 άνθρωποι. Ανάμεσά τους και η γυναίκα που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα μαζί με τον δράστη.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρα που το ένα μετά το άλλο έσπευσαν στο σημείο για να παραλάβουν τραυματίες.

Επτά άτομα έχουν μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο και άλλα τέσσερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός.

Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΕΦ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΕΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ