2014-11-22 11:54:14
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΓΚΑ...
Είναι λογικό για τον Μίτσελ και το επιτελείο του η αναβολή του πρωταθλήματος να αντιμετωπίστηκε με... προβληματισμό, καθώς ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει το ματς της χρονιάς στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο χωρίς αγωνιστική δράση για 2.5 εβδομάδες, όπως έχουμε αναφέρει.

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να γίνει την Κυριακή φιλικό, όμως, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τελικά αποφασίστηκε να συνεχίσει η ομάδα με προπονήσεις, με τον Μίτσελ να δίνει σήμερα ρεπό στους ερυθρόλευκους, ανανεώνοντας το ραντεβού για αύριο όπου περιμένει να δει και την κατάσταση του Εντινγκά για να πάρει την τελική απόφαση εν όψει «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο Κονγκολέζος μέσος δεν πρόλαβε ούτε τη χθεσινή προπόνηση, αλλά θα είναι αύριο στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, έχοντας επιστρέψει από την Αφρική και τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα. Ο Μίτσελ έχει καταλήξει στους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μασουακού, Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ, Αφελάι, Μήτρογλου και ψάχνει τον ενδέκατο ανάμεσα στον Εντινγκά και τον Κασάμι.

Κόντρα στην Ατλέτικο, στο ματς του Καραϊσκάκη, είχε παίξει ο Ελβετός, με τον Ολυμπιακό να παίζει καλά, όπως και στο Τορίνο όπου είχε χρησιμοποιηθεί ο Κονγκολέζος.

Το φαβορί είναι ο Εντινγκά και εφόσον δεν έχει επηρεαστεί από την ταλαιπωρία των ταξιδιών με την εθνική του ομάδα, τότε θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στην Ατλέτικο, αφήνοντας και πάλι στον πάγκο τον Κασάμι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μας έχεσε και μας… έχρισε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μας έχεσε και μας… έχρισε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ