2014-11-22 12:17:20
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΕΟΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ...»
Ο Γιαν Όμπλακ κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που πέρασε, αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με σκοπό να πάρει τη θέση του Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, μιας και ο δεύτερος έφυγε για την Τσέλσι.

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Σλοβένο τερματοφύλακα δεν πάνε και τόσο καλά, μιας και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού, με τον Άνχελ Μογιά να είναι αυτός που υπερασπίζεται την εστία των πρωταθλητών Ισπανίας.

Πορτογαλικό δημοσίευμα μάλιστα παρουσιάζει κάποιες δηλώσεις του Όμπλακ, ο οποίος αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής του κόντρα στην αντίστοιχη της Κολομβίας:

«Ήμουν αγχωμένος. Φυσικά είναι πιο εύκολο όταν παίζεις συχνά. Είναι αλήθεια, πως μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση, δεν είναι τόσο καλό, αλλά έχω συνηθίσει σ’ αυτό. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο, όταν είσαι τερματοφύλακας».

Ο ίδιος ο Όμπλακ μπορεί να μην έχει καταφέρει να πάρει θέση βασικού, ωστόσο διαβεβαιώνει πως θα πείσει τον προπονητή του.

«Όταν ένας αναπληρωματικός περιμένει να πάρει την ευκαιρία του, όταν επιστρέφει το απολαμβάνει. Κάθε προπονητής γνωρίζει πότε πρέπει να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον και γι’ αυτό δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά μ’ αυτό. Δεν έχω μιλήσει με τον Σιμεόνε για την κατάσταση μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ