2014-11-22 13:12:07
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αιγιώτες ξυλοκόπησαν λάθος άνθρωπο στην Πάτρα!
Εφιαλτικές στιγμές πέρασε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης ένας πατρινός επαγγελματίας, ο οποίος την ώρα που βγήκε από το σπίτι του στο Ψαροφάϊ για να πάει στη δουλειά του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα άτομα.

Οι δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον κτυπάνε γι αρκετή ώρα αλύπητα, ενώ τον έβριζαν και του έλεγαν πως αυτό που… πήγε να κάνει λίγες ώρες πριν σε κοπέλα νεαρής ηλικίας - με την οποία είχαν δεσμούς αίματος  - μέσα στο αμάξι του στο Αίγιο , θα το πληρώσει ακριβά.

Παρά τις εκκλήσεις του και τις …δηλώσεις του, πως δεν ξέρει καμία κοπέλα από το Αίγιο, οι τέσσερις άνδρες συνέχισαν να τον χτυπούν μέχρι να βεβαιωθούν πως το θύμα τους, είχε πάρει το μάθημά του.

Ο άτυχος πατρινός με δυσκολία κατόρθωσε να συρθεί μέχρι το σπίτι του, όπου αφού του παρασχέθηκαν  οι πρώτες βοήθειες από τους οικείους του, προσπαθούσε να καταλάβει από που του ήρθε το κακό.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, θυμήθηκε πως το προηγούμενο βράδυ είχε δανείσει στον κουμπάρο και φίλο του το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μεταβεί στη γειτονική πόλη όπου είχε ερωτικό ραντεβού με νεαρή .

Αμέσως κάλεσε στο τηλέφωνο τον φίλο του και   του εξιστόρησε το πάθημά του, για ν’ ακούσει έκπληκτος λίγο αργότερα από την άλλη πλευρά , πως το ερωτικό ραντεβού μετατράπηκε τις βραδινές ώρες προς πρώτες πρωινές της Τετάρτης σε άγριο κυνηγητό, καθώς το ζευγάρι εντοπίστηκε από συγγενείς της κοπέλας, οι οποίοι άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο με τον πατρινό εραστή.

Ο φίλος και κουμπάρος αποκάλυψε επίσης, πως άφησε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι του ξυλοφορτωμένου φίλου του και έφυγε τρέχοντας , καθώς οι διώκτες του τον είχαν ακολουθήσει μέχρι την Πάτρα.

Τα όσα άκουσε ο μαυρισμένος από το ξύλο άτυχος πατρινός, έδωσαν εξήγηση για αυτά πέρασε λίγο νωρίτερα στα χέρια των τιμωρών του, αλλά το χειρότερο όλων είναι, πως δεν μπορεί να εξηγήσει στην γυναίκα του ,η οποία κάνει παρέα και με την γυναίκα του φίλου και κουμπάρου του, γιατί και για ποιον έφαγε το ξύλο της χρονιάς του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ