2014-11-22 19:34:07
Φωτογραφία για ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΜΕ... ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο, αλλά και την ποιότητα που ξεχειλίζει στο φετινό ρόστερ της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού αναφέρονται ισπανικά ΜΜΕ.

Η εξαιρετική εμφάνιση και το... θράσος που έδειξαν τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στην πανίσχυρη Σαμπαντέλ ξάφνιασαν τους Ίβηρες, οι οποίοι πλέκουν το εγκώμιο για τις κατόχους του Len Trophy.

Γεγονός που αποτελεί καταξίωση για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που κάνει διαρκώς βήματα προόδου. Πέρσι κατέκτησε το Λεν Τρόφι κόντρα στη Φιρένσε, μέσα στην Ιταλία και φέτος άγγιξε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στην Σαμπαντέλ, μέσα στην Ισπανία.

Τα Ισπανικά ΜΜΕ κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας και την προσπάθειά τους.

Σε δημοσίευμά της η «Marca» σημειώνει ότι: «Οι Καταλανές υπέφεραν για να φτάσουν στον τίτλο και να αναδειχθούν ως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».


Η «Ας» από την πλευρά της αρκέστηκε να γράψει: «Υπέφερε ως το τέλος η Σαμπαντέλ στην προσπάθειά της να διατηρήσει το υπέρ της σκορ και να πάρει το κύπελλο».

Η εφημερίδα «elmundo.es» τόνισε: «Στα τελευταία λεπτά το ματς έμοιαζε με ταινία... τρόμου, αλλά οι Ελληνίδες δεν κατάφεραν στο φινάλε να ισοφαρίσουν και η προσπάθειά τους έμεινε ανεπιτυχής».

Η εφημερίδα «elpais» επισήμανε: «Ένας τελικός που είχε αγωνία έως το φινάλε όταν και η Πένια έκοψε την πάσα για την Μπιανκόνι που ήταν έτοιμη να απειλήσει».

Το σάιτ «planetaolimpico.es» σχολίασε: «Η Σαμπαντέλ υπέφερε, πάλεψε και τελικά τα κατάφερε να νικήσει με δυσκολία τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ