2014-11-23 17:02:17
Φωτογραφία για Τους γλωσσόφαγαν: Ποιος Έλληνας Υπουργός πρώτης γραμμής παραλίγο να χάσει τη γυναίκα του...Τι της συνέβη;
Στην Πάτρα βρέθηκε χθες Σάββατο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης την οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dytikanea.gr, προκάλεσε ο ίδιος, προκειμένου να συνομιλήσει με γνωστούς παράγοντες της πόλης.

Η συνάντηση του υπουργού Άμυνας, έγινε το μεσημέρι σε ιδιωτικό χώρο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , στη διάρκεια γεύματος, υπέστη μικροατύχημα η σύζυγός του.

Στενός φίλος του υπουργού, μετέφερε τη σύζυγό του, στο 409 πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μετά από προσπάθεια των γιατρών, κατέστη εφικτό να της αφαιρεθεί, υπόλειμμα φαγητού από το λαιμό της.

Ο κ. Δένδιας αναχώρησε στη συνέχεια για την Αιτωλοακαρνανία, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση (Αγρίνιο) για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Αργότερα επέστρεψε στην Πάτρα, όπου το βράδυ, δείπνησε με τη σύζυγό του και φιλικό ζευγάρι, σε γνωστό εστιατόριο της Ηρώων Πολυτεχνείου.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του dytikanea.gr, ο κ. Δένδιας ήταν από καιρό προσκεκλημένος προκειμένου να μιλήσει στην Πάτρα σε εκδήλωση του ΣΕΒ, στο πλαίσιο του forum Ανάπτυξης 2014.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για χθες Σάββατο 22 Νοεμβρίου. Ωστόσο, την πρόσκληση είχε παραλάβει ο κ. Δένδιας ως υπουργός Ανάπτυξης. Στη συνέχεια ως γνωστόν, ο κ. Δένδιας μετακινήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, γεγονός που δεν του επέτρεπε να είναι ομιλητής στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Παρά ταύτα, βρέθηκε την ίδια μέρα στην Πάτρα, επιδιώκοντας επαφή με γνωστούς επιχειρηματίες και παράγοντες της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτής της πρόσκλησης, που το dytikanea.gr μαθαίνει ότι διοργάνωσε στενός φίλος του υπουργού, ανταποκρίθηκαν περί τους 15 Πατρινοί επιχειρηματίες και τοπικοί παράγοντες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ