2014-11-23 19:57:05
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ: Αυτές είναι οι selfies που έβγαλε νοσηλεύτρια με νεκρή ασθενή... [photos]
Σοκ είχε προκαλέσει προ μηνών η είδηση ότι νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Ραβένα στην Ιταλία συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας μίας ασθενούς... Η υπόθεση πήρε ακόμα πιο μακάβρια τροπή όταν αποκαλύφθηκε ότι η Ντανιέλα Ποτζάλι συνήθιζε να φωτογραφίζεται, να βγάζει τις γνωστές πια selfies, ποζάροντας δίπλα σε νεκρούς ασθενείς.

Ο ιταλικός Τύπος, λοιπόν, δημοσιεύει τις λήψεις αυτές που προκαλούν όχι μόνο σοκ, αλλά και αποτροπιασμό για τα αίτια που οδήγησαν την νοσηλεύτρια σε μία κίνηση που δείχνει τουλάχιστον απόλυτη έλλειψη σεβασμού απέναντι στο νεκρό.

Έτσι, στις φωτογραφίες απεικονίζεται η 42χρονη Ποτζάλι χαμογελαστή να σηκώνει ψηλά τους αντίχειρές της κάνοντας το σήμα του «ΟΚ», αλλά και να ανοίγει το στόμα της, σε πολύ μικρή απόσταση από μία νεκρή γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λούγκο της Ραβένα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η νοσηλεύτρια φαίνεται να απολαμβάνει το θάνατο των ασθενών, ενώ δεν αποκλείεται η πρόθεση της γυναίκας να θέλει να απαλλαγεί από «δύσκολες» περιπτώσεις νοσηλευομένων.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ