2014-11-24 11:49:29
Φωτογραφία για ΒΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ;
Η σερβική ιστοσελίδα “Alo” ισχυρίζεται πως σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται καθαρά ο δολοφόνος του άτυχου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα.

Η τουρκική αστυνομία δέχεται πιέσεις από την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας αλλά και της Σερβίας προκειμένου να προβεί στη σύλληψη του δολοφόνου του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος εξέπνευσε σε ηλικία μόλις 25 ετών έξω από το “Αμπντί Ιπεκτσί” στο περιθώριο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι παρουσιάζουν βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αναδημοσιεύει το "gazzetta.gr", όπου στο 0'΄53΄΄ φαίνεται ένας οπαδός να κραδαίνει μία χαντζάρα! Εικάζεται πως πρόκειται για τον δολοφόνο του άτυχου οπαδού από την Σερβία.

Όπως υποστηρίζουν μέσα από αυτό το ντοκουμέντο, η τουρκική ομοσπονδία δύναται να αναγνωρίσει την ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, η τουρκική αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους οπαδούς της σερβικής ομάδας χρησιμοποιώντας δακρυγόνα με συνέπεια να δημιουργηθεί χάος και να μαχαιρωθεί πισώπλατα ο νεαρός οπαδός.


Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα τελεστεί στις 15.00 στο Βελιγράδι, ενώ οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Τσεντεβίτα.

“Κάτι μου λέει πως ο δράστης δεν θα συλληφθεί άμεσα”, σχολίασε ο Σέρβος πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, Ζόραν Μάρκοβιτς.

“Είναι πολύ αργά για να στείλω οποιοδήποτε μήνυμα. Χάθηκε μία ψυχή. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον χωρίζει” ανέφερε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (0΄53΄΄).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ