2014-11-24 12:27:15
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ νέα στοιχεία για το νεογέννητο στον υπόνομο...
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που αφορούν το νεογέννητο αγοράκι , το οποίο βρέθηκε την Κυριακή, εγκαταλελειμμένο και σε κακή κατάσταση σε υπόνομο του Σίδνεϋ, στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η μητέρα του ήταν αυτή η οποία άφησε το αγοράκι στον υπόνομο. Η 30χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Και η φρίκη συνεχίζεται, καθώς το μωράκι φαίνεται να ήταν εκεί εγκαταλελειμμένο… πέντε ολόκληρες μέρες! Όπως αναφέρει η αστυνομία, το αγοράκι γεννήθηκε την περασμένη Δευτέρα και 24 ώρες αργότερα, εκείνη το έριξε μέσα στον υπόνομο.

Ο μικρούλης νοσηλεύεται σοβαρά υποσιτισμένος και αφυδατωμένος σε νοσοκομείο για παιδιά του Σίδνεϊ. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Όπως σας ενημερώσαμε  το μωρό ανακάλυψαν δύο ποδηλάτες οι οποίοι κινούνταν κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου της πόλης το πρωί της Κυριακής όταν το άκουσαν να κλαίει.

Όταν σήκωσαν το φρεάτιο που κάλυπτε το άνοιγμα του υπονόμου διαπίστωσαν έντρομοι ότι 2,5 μέτρα πιο χαμηλά βρισκόταν ένα νεογέννητο μωρό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ