2014-11-24 14:33:36
Φωτογραφία για Ο υπουργός, η γραμματέας και οι… άλλοι!
Iδιαίτερη εκτίμηση στην....ιδιαιτέρα του, έτρεφε και ένας  πρώην υπουργός Αυτός είναι και ο λόγος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη της πολιτικής παράταξης στην οποία ανήκει, «που την είχε συνέχεια δίπλα του».

Γνωρίστηκαν στην εκλογική του περιφέρεια στην περιοχή της Μακεδονίας, λίγο πριν εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής και πολύ πριν υπουργοποιηθεί.

Τον βοήθησε αφιλοκερδώς να κερδίσει το βασικό του αντίπαλο! Και το κατάφερε! Εκείνος εκλέχτηκε και η… «παλιά καραβάνα της πολιτικής» έμεινε εκτός Κοινοβουλίου. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο νέος βουλευτής ήταν να βρει μια δουλειά στην νεαρή κορασίδα που έκανε τα πάντα για την εκλογή του!

Έτσι την πήρε μαζί του στο βουλευτικό γραφείο! Λίγα χρόνια αργότερα την κατέβασε στην Αθήνα! Την έκανε υπεύθυνη του γραφείου στην πρωτεύουσα και στη συνέχεια στο υπουργείο του οποίου τέθηκε επικεφαλής! Όμως η γραμματέας κουράστηκε και αποφάσισε να… ανοίξει τα φτερά της. Έτσι ξεκίνησε τη συνεργασία της με άλλον πρώην βουλευτή και πρώην υπουργό! Οι δυο τους αναγκάζονταν να μένουν στο γραφείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάτι που οι υπόλοιποι του υπουργείου δεν έβλεπαν με… καλό μάτι! Μετάφεραν τις υποψίες περί κρυφού δεσμού στη σύζυγό του κι εκείνη ζήτησε την αντικατάστασή της!


Η γραμματέας όμως και έμπειρο στέλεχος του κόμματος πλέον, δεν τα έβαψε… μαύρα! Έπιασε δουλειά στα γραφεία του κόμματος, ήρθε σε επαφή και με άλλους κυβερνητικούς. Πότε ήταν ιδιαιτέρα, πότε διευθύντρια υπουργείου και πότε επιστημονική συνεργάτης. Σήμερα σκέφτεται να… πολιτευτεί και η ίδια αφού πιστεύει πως η θέση της είναι μέσα στη Βουλή!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ