2014-11-24 19:27:41
Φωτογραφία για Παραίτηση βόμβα του προέδρου του ΕΚΑΒ
Με μια επιστολή που διαπερνάται από έντονο συγκινησιακό πνεύμα, αποχωρεί αιφνιδίως από το τιμόνι του ΕΚΑΒ ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαγιαννίδης.

Ο κ.Παπαγιαννίδης στην μακροσκελέστατη επιστολή του αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ότι δε στηρίχθηκε σε διάφορες υποθέσεις.

Μάλιστα ως αφορμή επικαλείται το τραγικό περιστατικό με το θάνατο του 34χρονου άνδρα στη Σάμο πατέρα 4 παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του και εξαιτίας της καθυστέρησης του ΕΚΑΒ.

Το κλίμα σε βάρος του κ.Παπαγιαννίδη ήταν ήδη βαρύ εδώ και καιρό στην οδό Αριστοτέλους. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Μάκης Βορίδης όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος δε φαίνεται να στήριζαν τις επιλογές Παπαγιαννίδη το τελευταίο διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό πως αμέσως μετά τον τραγικό χαμό του 34χρονου στη Σάμο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γργοράκος είχε δηλώσει πως επρόκειτο για "Για ανθρώπινο λάθος και κακό συντονισμό".

Εκτός αυτού όμως μόλις πριν λίγες ημέρες με εντολή του κ.Γρηγοράκου ο Β αντιπρέδρος του ΕΚΑΒ έκανε περιοδεία στη Μακεδονία για να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα στην περιοχή χωρίς μάλιστα να υπάρξει καμία συννενόηση με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ.Παπαγιαννίδη.

Πηγή: iatropedia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ