2014-11-24 21:00:07
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την «ερυθρόλευκη» ακαδημία που «σάρωσε» στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα

Συνεχής διακρίσεις για την Ακαδημία Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού, που κατέκτησε συνολικά 5 μετάλλια στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα. Η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία έλαβε μέρος με 10 αθλητές, οι 5 εκ των οποίων κατέκτησαν μετάλλιο.

Στους Έφηβους, ο Γιώργος Σταματούρος κατέκτησε άλλη μια πρωτιά κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο ενώ με «χρυσό» συνοδεύτηκε και η συμμετοχή της Ιωάννας Γερασιμάτου στις Κορασίδες

Στις Κορασίδες επίσης, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Γεωργία Χατζάκη τερματίζοντας δεύτερη ενώ τα άλλα δυο μετάλλια πήραν ο Ξανθός Παναγόπουλος (3ος στους Έφηβους) και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου (3η στις Παγκορασίδες).

Από κει και ο Μιχάλης Χατζάκης κατέλαβε την 6η θέση στους Έφηβους και την 9η πήραν οι Πέτρος Παναγόπουλος και Αλκιβιάδης Σταματούρος στους Παίδες.

Στις Κορασίδες, 5η αναδείχθηκε η Ευαγγελία Οικονόμου και στις Παγκορασίδες ο Ελπίδα Οικονόμου κατέλαβε την 6η θέση.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιηθεί σε 15 ημέρες περίπου στο Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Δράμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ