2014-11-25 03:26:05
Φωτογραφία για Υπέρ της πρότασης Παπανδρέου ο Γ. Ραγκούσης
Υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου για έκτακτο συνέδριο και εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση, τίθεται ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος με ανάρτηση στον... προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική.

Όπως τονίζει ο κ. Ραγκούσης στην μακροσκελή ανακοίνωσή του ο κ. Παπανδρέου, ανέλαβε μια ολοκληρωμένη και σημαντική πρωτοβουλία σε μια, εθνικά και πολιτικά κρίσιμη κι οριακή περίοδο.

«Την χρωστούσε στην χώρα, την χρωστούσε στην παράταξή του ακόμη και στον εαυτό του» αναφέρει ο κ. Ραγκούσης και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει για να ενώσει τις δυνάμεις του προκειμένου να δημιουργηθεί ένα «Νέο ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Ραγκούσης ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται ξανά ενώπιον δραματικών εθνικών, οικονομικών και πολιτικών κινδύνων.

Εκτιμά πως ετοιμάζεται ένα «3ο υβριδικό Μνημόνιο» το οποίο όχι μόνο θα περιλαμβάνει ή την παράταση του 2ου μνημονίου, ή την ειδική διεθνή οικονομική επιτήρηση με το ακριβό χρήμα μαζί. Μάλιστα προειδοποιεί πως αυτό θα υποχρεώνει τελικά την Ελλάδα να επιδιώξει τις λύσεις και την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου στα μείζονα εθνικά θέματα του Χρέους, του Κυπριακού, της ΑΟΖ και του Σκοπιανού, ταυτόχρονα.


Ακόμη ο κ. Ραγκούσης ασκεί κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας πως «η ηγεσία του σημερινού ΠΑΣΟΚ, αποδέχτηκε την επιβολή ως Πρωθυπουργού του κ.Α.Σαμαρά σαν να ήταν αυτονόητο πως ο λαϊκιστής αρχηγός της ΝΔ του 19% έπρεπε να ορκιστεί Πρωθυπουργός».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ