2014-11-25 09:20:23
Φωτογραφία για Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ... ΠΟΛΛΑ!
Η ξεχωριστή ομιλία του Μίτσελ αποδεικνύει τη σημασία του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι από τους προπονητές που αρέσκονται σε... ομιλίες, αλλά αυτή τη φορά και ενόψει Ατλέτικο το έκανε!

Ο Ισπανός τεχνικός έσπασε την παράδοση, και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με την Ατλέτικο, πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Ο Μίτσελ βλέπει αυτή την αναμέτρηση στο «Βιθέντε Καλντερόν» ως μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Για τον ίδιο, για την ομάδα του, για την πρόκριση.

Σε αυτό ακριβώς το... στιλ λοιπόν είπε στους ποδοσφαιριστές του όσα πιστεύει ότι παίζονται το βράδυ της Τετάρτης στη Μαδρίτη. «Έχουμε μπροστά μας, μια μεγάλη ευκαιρία. Ένα ματς που μπορεί να μας οδηγήσει στην πρόκριση. Το έχουμε ξανακάνει. Τη νικήσαμε ήδη μια φορά την Ατλέτικο φέτος. Και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Είμαστε ο Ολυμπιακός. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάμε στη Μαδρίτη για τη νίκη. Πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Έχοντας ως δείγμα μια ολόκληρη διετία που βρίσκεται στο Λιμάνι και σπανίως το έχει κάνει, η ομιλία αυτή της Δευτέρας αποτελεί από μόνη της ιδιαίτερη περίπτωση. Και είναι χαρακτηριστική του πως νοιώθει ο Μίτσελ λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην πόλη του. Εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης, θα δώσει το πρώτο του ματς σαν τεχνικός του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ