2014-11-25 13:16:21
Φωτογραφία για ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ
Τη Γιουβέντους στη Σουηδία αντιμετωπίζει αύριο η Μάλμε, η οποία έχει κι αυτή κάποιες πιθανότητες, μαθηματικά.

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ από τη μεριά του παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA και αναφερόμενος στο Champions League, είπε πως έχει μείνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, χαρακτήρισε τη Μάλμε καλύτερη στο παιχνίδι με την Ατλέτικο, ενώ είπε πως μπορεί να κερδίσει τη Γιουβέντους, εφόσον αγωνιστεί το ίδιο καλά, όπως με τους Ισπανούς.

Μιλώντας λοιπόν σχετικά, σημείωσε... «Ήταν εκπληκτικό. Ρεαλιστικά, δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα ήταν τόσο καλό. Ήμασταν πιθανότατα το φαβορί για τον τίτλο, αλλά κανείς δεν μας έδινε ελπίδες για το Champions League. Παίζοντας κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν ωραίο να δούμε πώς παίξαμε κόντρα σε αυτές τις τεράστιες ομάδες», ανέφερε ο Ρόζενμπεργκ και συνέχισε.

«Μένουν ακόμα δύο παιχνίδια και μπορούμε να περάσουμε. Αν δει κανείς το ματς με την Ατλέτικο (το 0-2 στη Σουηδία), ήμασταν πολύ άτυχοι. Ήμασταν οι καλύτερη ομάδα, είχαμε την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες και αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο με τη Γιουβέντους την Τετάρτη, είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ