2014-11-25 15:14:30
Φωτογραφία για Αδειανό κουφάρι το κατάστημα Hondos στην Πατησίων [video]
Μαγαζί-φάντασμα θυμίζει το κατάστημα καλλυντικών Hondos στην οδό Πατησίων το οποίο παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των ιδιοκτητών του δεν γλύτωσε από την δίνη της οικονομικής κρίσης και έβαλε λουκέτο.

Η εικόνα που παρουσιάζει το πολυώροφο κτήριο όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό φιλοξενούσε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της φίρμας Hondos είναι απογοητευτική. Οι χώροι όπου πωλούνταν αρώματα, μακιγιάζ, δερμοκαλλυντικά και άλλα προϊόντα καθημερινής περιποίησης τώρα αποτελούν έρημο τοπίο, τα ράφια είναι αδειανά, ενώ το μόνο που έχει απομείνει να θυμίζει την «αίγλη» του παρελθόντος είναι οι διαφημιστικές πινακίδες των επώνυμων οίκων καλλυντικών.

Ανεβαίνοντας με το ασανσέρ στους πάνω ορόφους, όπου κάποτε οι πελάτες έβρισκαν είδη ένδυσης και υπόδησης, εσώρουχα, τσάντες και άλλα αξεσουάρ, η εικόνα εγκατάλειψης μοιάζει να μην έχει τέλος.

Η μόνη διαφορά είναι πως εδώ στα ράφια έχουν απομείνει κάποια εμπορεύματα που μάταια όμως αναζητούν υποψήφιο αγοραστή.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα Hondos αποτελούν ξεχωριστές επιχειρήσεις, με αντίστοιχους διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Πρόκειται για αδέλφια ή συγγενείς που κατέχουν ξεχωριστά μαγαζιά ο καθένας, εφαρμόζουν όμως κοινή πολιτική, ώστε η αλυσίδα να έχει ομοιομορφία.

Το κατάστημα της οδού Πατησίων το διαχειριζόταν η εταιρεία Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα, ιδιοκτησίας Στέφανου Κωστούλα και Σωτήριου Χόντου.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ