2014-11-25 15:47:33
Φωτογραφία για Mυστική έρευνα για απόπειρα εισαγωγής ενός τόνου κοκαΐνης
Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ. 

Ποινικές διώξεις ύστερα από πολύμηνες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις

Μία άγνωστη όσο και μυστηριώδη υπόθεση απόπειρας εισαγωγής στη χώρα μας ενός τόνου κοκαΐνης από τη Νότιο Αμερική ερευνούν με απόλυτη μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες οι δικαστικές αρχές.Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», έχουν ήδη ασκηθεί ποινικές διώξεις για σοβαρά αδικήματα σε τέσσερα τουλάχιστον άτομα που έχουν ζητήσει προθεσμία να απολογηθούν για τις αρχές Δεκεμβρίου. Ορισμένοι από τους κατηγορουμένους φέρεται να σχετίζονται με «κλαμπ» ιδιωτών που έχει απασχολήσει και άλλες φορές, τις τελευταίες ημέρες, την επικαιρότητα.

Όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, έναυσμα της δικαστικής έρευνας ήταν περιστατικό ανεύρεσης ποσότητας περίπου επτά κιλών κοκαΐνης αλλά και όπλων στην κατοχή ενός 40χρονου ιδιώτη στη Γλυφάδα το 2013. Ο συλληφθείς καταδικάστηκε προσφάτως σε ισόβια κάθειρξη. Ωστόσο από την περαιτέρω ανάλυση των στοιχείων αλλά και από δεδομένα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που ζητήθηκαν από δικαστικούς λειτουργούς φέρεται να προέκυψαν στοιχεία για συσχετισμό και άλλων ατόμων με προσπάθεια εισαγωγής ενός τόνου κοκαΐνης από χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Δικαστικές πηγές μιλούν για «μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που ερευνάται ενδελεχώς»ενώ από την πλευρά ορισμένων εκ των αναφερομένων διατυπώνεται η άποψη «για ασαφή στοιχεία που δεν τεκμηριώνουν την μεταφορά της κοκαΐνης».
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ