2014-11-25 16:50:54
Φωτογραφία για Πάγκαλος για Βενιζέλο: Αντιπαθέστερος πολιτικός αρχηγός μετά τον Μιχαλολιάκο
Στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και στον Γιώργο Παπανδρέου αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας... σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ".

Ειδικότερα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημείωσε:

«Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό ότι αυτή τη στιγμή η χώρα δεν έχει ένα κεντρώο κόμμα. Ότι δηλαδή ο χώρος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι ένα επαναστατικό ακροαριστερό κόμμα, και στο δεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλο κόμμα. Και θεωρώ ότι αυτός ο χώρος είναι πλειοψηφικός, είναι το 1/3 του λαού" ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: "Το πρόβλημα είναι το ΠΑΣΟΚ, έκανε τη διαδρομή του και τέλος. Πρέπει να δημιουργηθεί ένας άλλος φορέας, αλλά δεν θα δημιουργηθεί με τον τρόπο που λέει ο κ. Βενιζέλος, ότι δηλαδή θα δημιουργηθεί κάποια Δημοκρατική Παράταξη ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να τον ειδοποιήσω δε ότι σε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προχωρήσει, διότι ο τίτλος έχει κατοχυρωθεί από άλλον".

Συνεχίζοντας ο Θεόδωρος Πάγκαλος πρόσθεσε: "Ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου έχουν δίκιο. Διότι ο Βενιζέλος λέει το κλασικό: «Είμαι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ μου ανήκει» και η νέα συσπείρωση θα είναι «το ΠΑΣΟΚ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Αυτό δεν πάει στην εποχή μας. Τελείωσε! Και ο Παπανδρέου λέει κάτι χειρότερο: «Δώσε μου πίσω το ΠΑΣΟΚ, διότι το έχω κληρονομήσει». Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν δίκιο. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι χρήσιμοι για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Ο μεν ένας, διότι το 90% της κοινής γνώμης στις δημοσκοπήσεις έχει ζητήσει να φύγει από την πολιτική ζωή και αυτό αφορά τον κ. Παπανδρέου. Ο δε άλλος, διότι 77% των Ελλήνων έχει δυσμενέστατη άποψη γι' αυτόν και μόνο το 11% έχει θετική γνώμη. Μετά τον κ. Μιχαλολιάκο δηλαδή, είναι ο αντιπαθέστερος Έλληνας πολιτικός αρχηγός".
Πηγή: BHMA FM Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ