2014-11-25 17:03:49
Φωτογραφία για Ο ηγέτης που πίνει δηλητήριο κόμπρας για να γίνει γονιμότερος
Ένα περίεργο μείγμα γεύεται κάθε μέρα ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και φαίνεται πως... το απολαμβάνει, καθώς και η συνουσία θέλει θυσίες!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πίνει κρασί αναμεμειγμένο με δηλητήριο κόμπρας. Έχει τους; λόγους του ο άνθρωπος και δεν είναι άλλοι από το ότι προσπαθεί να γίνει πιο γόνιμος, αλλά και να μεγεθύνει τα «προσόντα» του, έτσι ώστε να είναι και καλύτερος εραστής. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, οι ποσότητες που καταναλώνει ανέρχονται σε αρκετά λίτρα. Το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα!

Η παραγγελία παραδόθηκε στο παλάτι της Βόρειας Κορέας και περιελάμβανε δεκάδες κούτες με μπουκαλάκια που δεν είχαν μέσα μόνο το δηλητήριο, αλλά και κομμάτια από τη σάρκα του θανατηφόρου φιδιού. Εκείνος θέλει πολλούς απογόνους και για αυτό προσπαθεί με γιατροσόφια να αυξήσει την γονιμότητα του –δυναμώνοντας το σπέρμα του- ώστε να μείνει έγκυος η γυναίκα του Ri Jol-su.

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε πως το τελευταίο διάστημα είχε παχύνει τόσο πολύ, λόγω της αδυναμίας του στα γαλλικά τυριά και στο ουίσκι, που δεν μπορούσε καν να συνουσιαστεί με τη γυναίκα του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ