2014-11-25 17:16:56
Φωτογραφία για Δωρεάν εξετάσεις για την παχυσαρκία και τον σακχαρώδη διαβήτη
Με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών, σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, και στο... πλαίσιο του προγράμματος «Προσέχω το διαβήτη μου» η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, διαθέτει παραπεμπτικά για δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας υλοποιεί την ενημερωτική καμπάνια με θέμα «Η Παχυσαρκία είναι νόσος» που αφορά στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού ότι η παχυσαρκία ως νόσος πρέπει να έχει την κατάλληλη επιστημονική αντιμετώπιση.

Γι’ αυτό το λόγο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ενημέρωσης που προσφέρει, προσκαλεί ασθενείς από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, κυρίως ανασφάλιστους, να προσέλθουν στα γραφεία της (Λ. Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι), από Δευτέρα έως Πέμπτη, 12:00-14:00, για να λάβουν παραπεμπτικά πλήρους αιματολογικού ελέγχου παρακολούθησης του διαβήτη, μαζί με βασικές εξετάσεις αίματος που σχετίζονται με αυτόν, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ