2014-11-25 21:10:28
Φωτογραφία για Στεφανί του Μονακό: Η γερασμένη πριγκίπισσα
Αβαφη, ατημέλητη και με εμφανή τα σημάδια του χρόνου, η Στεφανί του Μονακό, εμφανίστηκε αγνώριστη σε φιλανθρωπική εκδήλωση εναντίον του AIDS.

Υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες, μια πραγματική πριγκίπισσα, με πράσινα μάτια και ομορφιά βγαλμένη από τα γονίδια μιας από τις μεγαλύτερες καλλονές του Χόλιγουντ, της μητέρας της, Γκρέις Κέλι.

Η Στεφανί του Μονακό, υπήρξε μια παθιασμένη ανήσυχη νεαρή πριγκίπισσα. Μικρή κόρη της Γκρέις Κέλι και του Ρενιέ, στα 15 της ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που οδήγησε τη μητέρα της στο θάνατο. Τραυματίστηκε βαριά, αλλά έζησε.

Τελειώνοντας το σχολείο, ασχολήθηκε με τη μόδα και με τη dolce vita. Οι έρωτές της έγιναν πρωτοσέλιδοι, είτε επρόκειτο για τη σχέση της με τον Γάλλο γόη Αλέν Ντελόν, είτε για τον έρωτα και γάμο της με τον σωματοφύλακά της -με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Αντισυμβατική κι ανήσυχη πέρασε ένα διάστημα στο τσίρκο, κάνοντας σχέσεις αρχικά με εκπαιδευτή ελεφάντων, αργότερα με ακρόβατη -στο μεσοδιάστημα έκανε και τρίτο παιδί αγνώστου πατρός. Το ανήσυχο παρελθόν της Στεφανί προφανώς πέρασε.

Στα 47 της σήμερα, ζει αποκομμένη από τη δημοσιότητα με τα τρία παιδιά της και ασχολείται κατά κύριο λόγο με φιλανθρωπίες. Γι' αυτές και μόνο κάνει δημόσιες εμφανίσεις χωρίς -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- να την ενδιαφέρει και πολύ η εμφάνισή της, δείχνοντας όχι απλώς τα χρόνια της -προφανώς δεν έχει επιδοθεί σε πλαστικές επεμβάσεις- ίσως και λίγο μεγαλύτερη Πηγή: thetoc
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ