2014-11-26 04:54:07
Φωτογραφία για Μαρίνα Λεμεσού: εκλεκτός συνεργάτης στα εγκαίνια
Η Sunseeker London άνοιξε επισήμως τις πύλες του νέου εκθεσιακού της χώρου την βραδιά της 19ης Νοεμβρίου στο Mayfair του Λονδίνου, στην Davies Street, με μία εκδήλωση για εκλεκτούς προσκεκλημένους και πελάτες. Χορηγοί των εκγαινίων ήταν μεταξύ άλλων η Μαρίνα Λεμεσού, η St George developments, οι Vestra Wealth, Watches of Switzerland, Porsche και Novikov.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μαρίνας Λεμεσού, κυρίου Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Με σκοπό τη στήριξη της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας «Teens Unite Fighting Cancer» της Karen Millen και της εκδήλωσης οικονομικής ενίσχυσης «Steps to the Future», γείτονες της Davies Street, όπως το χρυσοχοείο David Marshall, οι σχεδιαστές μόδας Vera Wang, Vivienne Westwood, Hedonism Wine και Udeshi άνοιξαν τα καταστήματά τους μέχρι αργά το βράδυ υπό τον εορταστικό ρυθμό ζωντανής μουσικής.


Η εταιρεία Sunseeker London είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης μιας πλήρης γκάμας μηχανοκίνητων σκαφών, μήκους 12 ως 47 μέτρων. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Mayfair του Λονδίνου, ενώ η εταιρεία διαθέτει και άλλα γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Καραϊβική. Το κατάστημα της Sunseeker στη Μαρίνα Λεμεσού θα είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο δυναμικά σημεία πώλησης των καλύτερων καινούριων και μεταχειρισμένων σκαφών Sunseeker.

Τη λειτουργία και τη διαχείριση των 650 θέσεων ελλιμενισμού της Μαρίνας Λεμεσού, για σκάφη μέχρι 110 μέτρων, αναλαμβάνει η εταιρεία Camper and Nicholsons Marinas, σε συνεργασία με την εταιρεία Francoudi and Stephanou Marinas συνδυάζοντας έτσι την αριστεία της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας Camper and Nicholsons σε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, με το καλύτερο δείγμα ντόπιας τεχνογνωσίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ