2014-11-26 16:00:14
Φωτογραφία για Προκαλούν ασύστολα οι Τούρκοι: Ο Αναστασιάδης είναι ένας αλκοολικός που τσαντίζεται όταν δε βρίσκει το αγαπημένο του ουίσκι!
Ο Γιουσούφ Κανλί φτάνει στο άρθρο του να συσχετίσει αυθαίρετα την διακοπή των συνομιλιών με τον υποτιθέμενο εθισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο αλκόολ, προβαίνοντας σε αυθαίρετα συμπεράσματα και συσχετισμούς που αφορούν τόσο την παρούσα κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και με την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα, θέτει και ρητορικά ερωτήματα ο "δημοσιογράφος" στα οποία το μίσθαρνο όργανο του προπαγανδιστικού οργανισμού της Άγκυρας απαντά φυσικά μόνος του δίνοντας κατεύθυνση και στους αναγνώστες του.

Κατόπιν το ανακοινωθέντος της Κυπριακής Προεδρίας για υποβολή του Προέδρου Αναστασιάδη σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μανχάταν Μάουντ Σάιναϊ (Mount Sinai) ο Γιουσούφ Κανλί της Hurriyet, (με την ιδιότητα άραγε του θεράποντος ιατρού του ΠτΔ;) προέβη σε αυθαίρετη συσχέτιση του προβλήματος υγείας του ΠτΔ με ένα υποτιθέμενο πρόβλημα αλκοολισμού.


Στο άρθρο της Hurriyet, ο απαράδεκτος κ. Κανλί αναφέρει ότι ο καθορισμός του χρόνου επέμβασης του Νίκου Αναστασιάδη συσχετίζεται με το πότε θα έχει "καθαρίσει" ο οργανισμός του από το αλκόολ και έχοντας ακουλουθήσει συγκεκριμένο διαιτολόγιο.

Μάλιστα, ο Γιουσούφ Κανλί καταγράφει το γεγονός ότι πολλοί Ε/κ αναγνώστες του τον έχουν "βομβαρδίσει" με e-mails οι οποίοι παραπονούνται ότι το να επικαλείται ως δημοσιογράφος το "πρόβλημα αλκοολισμού" του Αναστασιάδη αποτελεί χτύπημα "κάτω από την ζώνη". Αυτός ωστόσο διερωτάται: "είναι;".

Μάλιστα ο Κανλί αναφέρει ότι το "πρόβλημα" αυτό δεν μπορεί να αποτελεί μια προσωπική υπόθεση του Αναστασιάδη, καθώς έχουν επηρεαστεί από αυτό και οι συνομιλίες του Κυπριακού, καθώς όπως αναφέρει έχουν επισυμβεί κατά τους τελευταίους δύο μήνες διάφορες "ατυχίες" που προκύπτουν από το υποτιθέμενο πρόβλημα αλκοολισμού του ΠτΔ, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι στενοί του φίλοι πιστοποιούν τον προεδρικό θυμό όταν δεν βρίσκει τις ώρες εκτός δουλειάς το αγαπημένο του ουίσκι.

Μάλιστα, ο απερίγραπτος κ. Κανλί υπεισέρχεται και σε λεπτομέρειες (άραγε που βασιζόμενος;) λέγοντας ότι τώρα αντιλαμβάνεται γιατί η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο, Λίζα Μπάτερχεϊμ, έδωσε κατά την διάρκεια συνάντησης ανάμεσα σε Αναστασιάδη και Έρογλου διάλειμμα περίπου μισής ώρας...προσφέροντας ουίσκι στους συμμετέχοντες...

Το γελοίο και παραπλανητικό αυτό άρθρο προχωρά και σε παράθεση συγκεκριμένων λεπτομερειών τις οποίες υποτίθεται από κάπου γνωρίζει ο κ. Κανλί, όπως ότι ο ΠτΔ ξεκινά το πιοτό από τις μεσημεριανές ώρες, ενώ εκνευρίζεται σε έντονο βαθμό όταν δεν του προσφέρεται το ουίσκι προτίμησής του! Και διατυπώνει το ερώτημα ο "δημοσιογράφος": Γιατί, άραγε, τον Ιούλιο ωρυόταν κατά της ε/κ διαπραγματευτικής ομάδας και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας και πετώντας παντού καρέκλες; Προσθέτει δε ο αρθρογράφος ότι η τουρκική πλευρά δεν είχε προτείνει κάτι καινούργιο εκείνη την ημέρα που θα μπορούσε να εξοργίσει τον Αναστασιάδη σε τόσο έντονο βαθμό.

Και καταλήγει ο κ. Κανλί στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι "το πρόβλημα, λοιπόν, ήταν εντελώς διαφορετικής φύσης και έχει να κάνει με τον αλκοολισμό του. Κάτι που δεν μπορεί να ανήκει στη σφαίρα του ιδιωτικού".

Το υβριστικό δημοσίευμα του κ. Κανλί αποφαίνεται πως ο κ. Αναστασιάδης έχει πλέον απωλέσει την ψυχραιμία του, προσθέτοντας ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά του εύχεται να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει υγιής στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, παρόλο που έχει αρχίσει να οικοδομείται και στις δύο πλευρές η αίσθηση πως η ένωση των δύο κοινοτήτων είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

Και εμείς θέτουμε το ερώτημα, άραγε ποιος πραγματικά έχει χάσει την ψυχραιμία του τελικά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ή όλο και πιο απομονωμένη στην περιοχή Τουρκία και τα δημοσιογραφικά, προπαγανδιστικά και μίσθαρνα φερέφωνά της όπως ο κ. Κανλί; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ