2014-11-26 22:35:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει τις αδικίες του συλλόγου τριτέκνων νομού Θεσσαλονίκης
Αγαπητό tromaktiko,

Διαβάστε τι σου λένε " Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Με Τρία Τέκνα Νομού Θεσσαλονίκης «ΤΡΙΑΙΝΑ» ανακοινώνει ότι οι τρίτεκνες οικογένειες που έχουν ετήσιο εισόδημα έως 7000Ε θα εγγράφονται στον Σύλλογο με μηδενική συνδρομή."

Διαβάστε τώρα τι ισχύει

Πας εκεί με το εκκαθαριστικό σου που λέει π.χ 3000 η 5000 η 6000 και ζητάς δωρεάν εγγραφή και οι τύποι σου λένε δεν γίνεται διότι το τεκμαρτό σου υπερβαίνει τις 7000 άρα πρέπει να πληρώσεις για εγγραφή.

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι το τεκμαρτό είναι εικονικό εισόδημα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Το τεκμαρτό το δημιούργησε η εφορία και είναι πέρα για πέρα άδικο διότι το σπιτάκι και το αυτοκίνητο που τυχόν έχεις δεν σου φέρνει ευρώ για να ζήσεις απλά τα έχεις και μάλιστα πληρώνεις και χίλιους δυο φόρους

Αυτό που με πείραξε είναι ότι με τον ίδιο αισχρό χυδαίο εξευτελιστικό τρόπο που φέρεται η εφορία φέρθηκαν και αυτοί στο τριτεκνικό σύλλογο και ακόμη χειρότερα μιας και ο σχετικός των οικονομικών είδε το χαμηλό μου εισόδημα και άρχισε να λέει για τεκμαρτό μέχρι που το άτομο έφτασε να μου προσθέτει τεκμαρτό και πραγματικό μαζί λέγοντας μου ότι για την εφορία έβγαλα 7000 πραγματικό συν 11000 τεκμαρτό σύνολο 18000 ευρώ άρα δεν μπορώ να έχω δωρεάν εγγραφή.

Κύριε βολεμένε τρίτεκνε του συλλόγου, έλα να ζήσεις χωρίς εισόδημα όπως εγώ με τρία παιδιά και χωρίς καταθέσεις χωρίς τίποτα και μετά να μιλάς.

Τη στιγμή αυτή είμαστε για να φουντάρουμε οικογενειακά από το τεκμαρτό σπίτι μας και ο τύπος ζητά συνδρομές........χεσμένα έχω και τα φρούτα σας και τα λαχανικά σας και όλα σας....άνεργοι γονείς 2 χρόνια με τρία παιδιά και ο τύπος μιλά για τεκμαρτά και αηδίες...τι να σου πω ρε....σου εύχομαι να έρθεις στη θέση μου.......
. Αυτοί είμαστε στην Ελλάδα οι νεοΈλληνες.....όποιος αρπάξει περισσότερα και κανέναν δεν τον νοιάζει αν πεθαίνει ο δίπλα του.

Υ.Γ. Σε αυτούς τους συλλόγους ότι σου δίνουν είναι με βάση τα μέλη της οικογένειας σου και όχι με βάση τις ανάγκες που έχεις......έχεις 3 παιδιά και μηδέν εισόδημα....θα πάρεις τα ίδια με αυτόν που έχει καλή δουλειά και καταθέσεις και τα πάντα γιατί είναι και αυτός τρίτεκνος η πολύτεκνος αν μιλάμε για πολυτεκνικούς συλλόγους.

Υπάρχουν κάτι γελοίοι τύποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια (εκτός τους άδηλους πόρους) που σαν την χειρότερη κακομοίρα τρέχουν να πάρουν το παραμικρό που δίνει ο σύλλογος.....μιλάμε για ξεφτιλισμένους λιγούρηδες του κερατά......αφήστε τα ρε!!!! να τα πάρει κάποιος φτωχός τρίτεκνος.....λίγη ντροπή....τι να πω;

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ