2014-11-27 13:24:14
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «7Χ7», ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΤΗ... ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΤΟΡΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Με στόχο το 7/7, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Βιτόρια τη Λαμποράλ Κούτσα θέλοντας να αντιπαρέλθει για άλλη μια φορά τις απουσίες και να συνεχίσει τη βελτίωσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει προ πολλού την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνει και στον αποψινό (21:45, ΝΕΡΙΤ) αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια ο στόχος είναι διπλός...

Αφενός μεν το 7/7 που θα φέρει πιο κοντά τη μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς, αφετέρου η αγωνιστική βελτίωση και η ενσωμάτωση των απαιτήσεων του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται δύο πόντους για να ξεπεράσει τον Μάικ Μπατίστ (2.496) και να αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση των σκόρερ της Ευρωλίγκας!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, για ακόμα ένα ματς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πρίντεζη, Κατσίβελη και Παπαπέτρου, ενώ ο Λοτζέσκι ακολούθησε μεν την αποστολή, αλλά δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί, αφού δεν είναι 100% έτοιμος.


Πίεση σε ολους τους χώρους, «σκυλίσια» άμυνα με σκοπό η γρήγορη ανάπτυξη στο επιθετικό τρανζίσιον να μεταφέρει τον… πονοκέφαλο στην μεριά της Λαμποράλ, είναι αυτά που ζητάει ο Σφαιρόπουλος, ενώ το παν για αυτήν την... παρέα είναι τα μετόπισθεν με την ψυχολογία να ανεβαίνει από την περιθωριοποίηση των κινδύνων και τη συνεχή βελτίωση

Η Λαμποράλ Κούτσα, που αν πετύχει 30 πόντους γίνεται η πρώτη ομάδα που φτάνει τους 25.000 στην ιστορία της Ευρωλίγκας, παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Με ρεκόρ 2-4 δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη, τη στιγμή που το κλίμα είναι... βαρύ καθώς η αλλαγή προπονητή δεν άλλαξε πολλά και ο Ίμπον Ναβάρο που αντικατέστησε τον Μάρκο Κρέσπι βλέπει την ομάδα του να παραπαίει και στο πρωτάθλημα (11η με 3-5). Απών θα είναι ο τραυματίας Λαμόντ Χάμιλτον, αλλά παρών ο πέρσι παίκτης του Ολυμπιακού Μίρζα Μπέγκιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τολγκά Σαχίν (Ιταλία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χώρισε ο Mr. Jumbo
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χώρισε ο Mr. Jumbo
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ