2014-11-27 15:04:09
Φωτογραφία για Συνέντευξη Τύπου με το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και την Έλλη Στάη
Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα δρόμου TheTOC MERRYTHON για την...  υποστήριξη όσων εκ των συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη θα παραχωρηθεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:30π.μ., στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, η Εκδότρια, Διευθύντρια του TheTOC.gr κα Έλλη Στάη, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Wind Hellas κος Γιώργος Τσαπρούνης και η κορυφαία Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.

Τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο ΟΑΚΑ, που συνδυάζει την ψυχική και σωματική ευεξία με το πνεύμα των Χριστουγέννων, διοργανώνει το TheTOC.gr με την οργανωτική συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου.

Σκοπός της Χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής είναι η ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και του Σικιαριδείου Ιδρύματος, το οποίο φροντίζει για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ