2014-11-27 17:16:49
Φωτογραφία για Νέκρωσαν την Ξάνθη οι απεργοί – Δυναμική κινητοποίηση στους δρόμους της πόλης [video + photos]
Στους δρόμους της Ξάνθης ξεχύθηκαν το πρωί της Πέμπτης δεκάδες πολίτες που... ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιώντας πορεία και φωνάζοντας συνθήματα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνηση και του προϋπολογισμού για το 2015.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, δάσκαλοι και καθηγητές αλλά και οδηγοί ταξί συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης κρατώντας αυτοσχέδια πανό και σημαίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη μπροστά από την περιοχή του Εργατικού Κέντρου ενώ ακινητοποιήθηκαν για μερικά λεπτά και τρία αστικά λεωφορεία που εκτελούσαν εκείνη τη στιγμή προγραμματισμένα δρομολόγια. Στην κινητοποίηση δεν συμμετείχε ο εμπορικός κόσμος της πόλης, σε αυτή έδωσε το παρών το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί.

Λίγο μετά τις 11.00 οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία μέσα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ακολουθώντας την καθιερωμένη διαδρομή αντίστοιχων κινητοποιήσεων ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας μεριμνούσαν για τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με στόχο τη διευκόλυνση των διαδηλωτών. Η ειρηνική πορεία κινήθηκε από την 28ης Οκτωβρίου προς τη Μιχαήλ Καραολή και κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο. Ξεχωριστή κινητοποίηση πραγματοποίησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ