2014-11-27 20:50:12
Φωτογραφία για Μέλος σκληρής εγκληματικής σπείρας ο Αλβανός κακοποιός
Μέλος σκληρής σπείρας εγκληματιών είναι ο 31χρονος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη στο Γουδί για την επίθεση με καλάσνικοφ σε μαγαζί στον Πειραιά Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η Ελληνική Αστυνομία στη συνέντευξη Τύπου, ο 31χρονος Αλβανός είναι μέλος μίας εγκληματικής σπείρας, πυρήνα 4 ατόμων, ανάμεσά τους και ο Αλβανός που συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά στα Σεπόλια, σε αστυνομική επιχείρηση.

Τη σπείρα συμπληρώνουν ακόμα ένας Αλβανός και ένας Πολωνός, οι οποίοι αναζητούνται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Εκτός του τετραμελούς πυρήνα των κακοποιών, αναζητούνται επίσης άλλα 7 άτομα, ανάμεσά τους ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον Αλβανό κακοποιό από τον Πειραιά στο Γουδί, ο όποιος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 31χρονος Αλβανός υποστήριξε ότι το βράδυ της επίθεσης στον Πειραιά ήταν μεθυσμένος, ενώ αναφερόμενος για το περιστατικό στη Μιχαλακοπούλου δήλωσε ότι πυροβόλησε τον σερβιτόρο γιατί τον αγνόησε. «Εκτέλεσα συμβόλαιο» είπε στους αστυνομικούς ο Αλβανός «πιστολέρο» για τους πυροβολισμούς σε καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα.


Ο ίδιος, για το περιστατικό στην πλατεία Βάθης, ανέφερε ότι ένας από τους Αλβανούς της σπείρας προσπάθησε να κλέψει ένα ποδήλατο, όταν ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και τον γρονθοκόπησε. Στη συνέχεια ο Αλβανός που επιχείρησε να κλέψει το ποδήλατο, μαζί με τον Αλβανό «πιστολέρο» και άλλα δύο μέλη της σπείρας επέστρεψαν και πυροβόλησαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 44χρονου.

Πως όμως οι Αρχές ενημερώθηκαν για το κρησφύγετο του Αλβανού «πιστολέρο»; Η πληροφορία για το σπίτι όπου διέμενε ο 31χρονος συλληφθείς έφτασε από κρατούμενο Αλβανό σε φυλακές της Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Αλβανός κρατούμενος ενημέρωσε αστυνομικό της Βορείου Ελλάδας, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις υπηρεσίες στην Αθήνα και τον εντόπισαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Αλβανός κακοποιός, στο Γουδί, το είχε παραχωρήσει ο αδερφός κρατούμενου των φυλακών Πατρών, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για κλοπές.

Ο Αλβανός κρατούμενος στις φυλακές Πατρών παραχώρησε το σπίτι του στον «πιστολέρο» γιατί τον είχε βοηθήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι καταζητούμενοι έχουν πολλά ψευδώνυμα και κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία και πολλές απόπειρες ανθρωποκτονίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ