2014-11-28 13:09:08
Φωτογραφία για Γιατί η Έλλη Στάη δεν θα είναι τελικά στο δυναμικό του MEGA - Ο ρόλος του μεγαλομετόχου
Τις τελευταίες εβδομάδες έντονη ήταν η φημολογία πως η Έλλη Στάη συζητά με το MEGA το ενδεχόμενο συνεργασίας με το “Μεγάλο Κανάλι”, αναλαμβάνοντας μάλιστα και το σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οι εξελίξεις όμως για τη συνεργασία αυτή δεν ήταν θετικές και για τις δύο μεριές. Αν και το σενάριο αυτό είναι όντως αληθές, καθώς στελέχη του σταθμού προσπαθούν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που παρουσιάζει μέχρι τώρα η Μαρία Σαράφογλου. Μάλιστα, στο κανάλι της Μεσογείων πίστευαν πως η παρουσία της μεγάλης δημοσιογράφου, Έλλης Στάση, θα βοηθούσε ιδιαίτερα στην αναπτέρωση της τηλεθέασης.

Η πρόταση αυτή είχε τεθεί από τον Γιώργο Μπόμπολα σε συνεδρίαση των μετόχων και όλα έδειχναν πως η συνεργασία θα ευοδωθεί. Δυστυχώς, όμως την περασμένη Τρίτη, στην τελευταία συνεδρίαση των μετόχων υπήρξε αντίδραση από τη μεριά του Σταύρου Ψυχάρη και η συνεργασία «πάγωσε».


Η αντίδραση του Σταύρου Ψυχάρη θεωρείται ως κίνηση στήριξης στο πρόσωπο του Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και της Όλγας Τρέμη, που παραμένει στο MEGA, αλλά χωρίς να έχει ενεργή θέση.

Όπως όλα δείχνουν, η έλευση της Έλλης Στάη στο κανάλι της Μεσογείων θα ανέτρεπε τις ισορροπίες και τα δεδομένα και κάπως έτσι “μπλόκαραν” την είσοδό της στο δελτίο του MEGA. Ωστόσο, δεν αποκλείεται αν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού συνεχίσει να έχει την ίδια πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, η πρόταση συνεργασίας να πέσει ξανά στο τραπέζι των μετόχων.

Πηγή: ienimerosi
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ελλάς ως Lebensraum
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ελλάς ως Lebensraum
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ