2014-11-28 17:49:02
Φωτογραφία για Τεράστιο σκάνδαλο τα νέα Διόδια Αθήνας-Χαλκίδας
Aγαπητό Tromaktiko,

Ότι ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα έχουν μόνο τα... σκόρδα και οι εργολάβοι είναι πασίγνωστο. Τελευταίο επίτευγμα των ΣαμαροΒενιζέλων είναι τα νέα διόδια που πρόκειται να λειτουργήσουν από 1-1-2015 στο δρόμο Σχηματάρι-Χαλκίδα. 

Έχουμε και λέμε 3,35 στις Αφίδνες μας κάνει 6,70 με επιστροφή. Γύρω στο 0,80 θα κοστίζουν τα νέα διόδια 1,60 με επιστροφή. Σημαίνει ότι κάποιος στο Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα πρέπει να πληρώσει 8,30 για μια απόσταση 160 χιλιομέτρων το πολύ! 

Το σκάνδαλο όμως είναι αλλού . Οι φωστήρες της κυβέρνησης αποφάσισαν να παραχωρήσουν στην εταιρία 'Νέα Οδός" την εκμετάλλευση του δρόμου Σχηματάρι- Χαλκίδα μήκους 11 χιλιομέτρων με την τοποθέτηση μετωπικών διοδίων στο ύψος της Αυλίδας (Βαθύ). Ο δρόμος αυτός κατασκευάστηκε το 2007 με εθνικούς πόρους, δηλαδή τη φορολόγηση του ελληνικού λαού, και με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από που κι ως που λοιπόν παραχωρείται αυτός ο δρόμος ως δωράκι σε ιδιώτη; 

Απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από το εθνικό δίκαιο που το έχουν κάνει κουρελόχαρτο. Αυτά για όποιον αμφιβάλλει ακόμα ότι το κράτος ανήκει στους εργολάβους.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ