2014-11-29 08:58:08
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «6Χ6» Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Χωρίς τον Carson Clark που θα προφυλαχθεί οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούν το Σάββατο (17:00), τη ΜΕΝΤ στο Ρέντη.

Μια εβδομάδα μετά την θρυλική ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη ΜΕΝΤ στο Ρέντη (17:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague της Α1.

Οι “ερυθρόλευκοι” που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, θέλουν την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς, λίγες ημέρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την VfB FRIEDRICHSHAFEN για την 3η αγωνιστική του CEV DenizBank Champions League. Ο αγώνας με την Γερμανική ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απο το ΟTE Sport 6.

Εκτός διάθεσης του Δημήτρη Καζάζη για το ματς με τη ΜΕΝΤ τέθηκε τελικά ο Carson Clark που αυτή την εβδομάδα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, λόγω του τραυματισμού του στα πλευρά από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί και να είναι σε θέση να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για τη Γερμανία.


Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή (28/11) με απογευματινή προπόνηση.

Καζάζης: “Καλό τεστ πριν την Friedrichshafen”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ: “Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί από την πλευρά μας σοβαρότητα. Στόχος μας είναι η νίκη και το τρίποντο αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να γίνει και διαχείριση για να μειώσουμε την κούραση κάποιων παικτών. Είναι ένα καλό τεστ πριν από το ματς με την Friedrichshafen, αλλά σίγουρα αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη και οι 3 πόντοι”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ