2014-11-29 14:03:07
Φωτογραφία για Δέκα διμοιρίες για την αναμέτρηση Παναχαϊκής - ΑΕΚ
Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενόψει του αυριανού Κυριακάτικου ντέρμπι της ομάδας της Παναχαϊκής με την αντίστοιχη της ΑΕΙ για την διεξαγωγή της αναβληθείσας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια ενώ το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και σε νέα σύσκεψη σήμερα στο μέγαρο της Ερμού, ενώ για αυτό θα ενημερωθεί και ο ίδιος ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του σήμερα στην Πάτρα.

Να σημειωθεί πως ήδη έχει γίνει γνωστό πως στην αχαική πρωτεύουσα θα βρίσκονται συνολικά δέκα διμοιρίες με ΜΑΤ οι οποίες θα καταφθάσουν από διάφορα σημεία και συγκεκριμένα πέντε από την Αθήνα και οι υπόλοιπες ως ενίσχυση από τις όμορες αστυνομικές διευθύνσεις.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους διοικούντες των δυο ομάδων Κούγια – Μελισσανίδη, οι καταγγελίες και οι μηνυτήριες αναφορές του προέδρου της Παναχαικής προς την ΕΛ.ΑΣ. για την αναβολή του αγώνα παραμονές της 17ης Νοεμβρίου, οι οπαδοί των «κοκκινόμαυρων» που  έχουν κόντρα με τον Α. Κούγια και χθες έκαναν πορεία ζητώντας ο ίδιος να φύγει και οι να μην πάει κανένας στον αυριανό αγώνα, έχουν δυναμιτίσει ιδιαιτέρως το κλίμα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ