2014-12-01 10:14:12
Φωτογραφία για Tο ΠΑΣΟΚ Σάμου εναντίον Βενιζέλου...γλυκοκοιτά Τζέφρυ!
Με μια ανυπόγραφη ανακοίνωση που... δείχνει ξεκάθαρα τον διαχωρισμό θέσεων στην τακτική Βενιζέλου και με υπονοούμενα υποστήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ της Σάμου δίνει τη δική του γραμμή για τη συνέχεια της τακτικής των μελών του κινήματος στο νησί!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πολλά μέλη του κινήματος στη Σάμο αντιδρούν έντονα και αρνούνται να συμμετάσχουν στον παραγκωνισμό και στην αυτοδιάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Σάμου συνεδρίασε στις 27.11.2014 στην πόλη της Σάμου και λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις των μελών της που εναντιώνονται πλήρως στη μετατροπή του κινήματος σε απλή συνιστώσα, αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν συμμετέχει στη δημιουργία της ΔΗΠΑΡ διότι πιστεύει ότι:

Οι όποιες διεργασίες συντελούνται σήμερα στο κίνημα, ουδεμία απήχηση έχουν στα λαϊκά στρώματα που παραδοσιακά εξέφραζε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. .


Όλοι εμείς που παραμείναμε στο χώρο ,αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στον παραγκωνισμό και στην αυτοδιάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του πραγματικού εκφραστή του κεντροαριστερού χώρου και της δημοκρατικής παράταξης.

Τα πολιτικά τερτίπια της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν πείθουν και οδηγούν ένα ιστορικό χώρο στον όλεθρο της ανυπαρξίας. Με συναίσθηση λοιπόν της ιστορικής μας ευθύνης, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σάμου θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να ληφθούν σοβαρές πρωτοβουλίες που σέβονται τις αρχές, τις αξίες και τον κόσμο του Κινήματος .

Απαιτούμε πολιτικό συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ ώστε να μπορέσει να εκφρασθεί η βάση και να αποφασίσει για όλα όσα αφορούν τον αρχηγό ,τις πολιτικές, την οργάνωση και την προοπτική του κινήματος. Συνέδριο ΠΑ.ΣΟ.Κ χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ηγεμονισμούς.

Η πορεία του κινήματος και του δημοκρατικού χώρου στο μέλλον δεν μπορεί να είναι απόφαση των ολίγων αλλά απόφαση όλων μας''. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ