2014-12-01 15:48:12
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ»
Στο επικείμενο παιχνίδι κορυφής του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Αισιόδοξος όσον αφορά τον στόχο της παραμονής που έχουν θέσει στην Κέρκυρα παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ωστόσο, εκείνο που στάθηκε ο 41χρονος προπονητής ήταν το επικείμενο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου :

Για το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό

«Καλά είμαστε, αλλά θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτερα αν μιλάτε για τον αγωνιστικό. Για ένα ημίχρονο μπορέσαμε να αντισταθούμε, αφού ήταν 1-0 το σκορ. Για ένα ημίχρονο ήμασταν σχετικά καλά, αντισταθήκαμε και μετά το 2-0 το μυαλό όλων πήγε στο παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα και προερχόταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο και έχει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Για να αντιστρέψεις τέτοια ματς ο αντίπαλος πρέπει να έχει μέτρια εμφάνιση ή εσύ να παρουσιαστείς ακόμη καλύτερος. Όμως δεν έγινε τίποτα από τα δύο»


Για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του:

«Αρχικά είχαμε πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, είχαμε ρυθμό, καλά αποτελέσματα και μας κόπηκε ο ρυθμός. Μετά την πρώτη διακοπή ήμασταν άτυχοι, με την Καλλονή και τον Πλατανιά, και αντιστράφηκε η κατάσταση. Ευελπιστώ ότι θα βρούμε τον δρόμο μας. Αρχής γεννωμένης από την Τετάρτη από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να πάρουμε τα πάνω μας και βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα

«Το κυριότερο είναι το ψυχολογικό. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στο επιθετικό μας κομμάτι. Να βάλουμε γκολ και να προηγηθούμε,. Αυτά είναι που μετρούν στους αγώνες. Θα πρέπει να βρούμε περισσότερες επιλογές για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη:

«Είναι ένα παιχνίδι που τουλάχιστον ο Ολυμπιακός είναι γαλουχημένος. Κρίνει την κορυφή του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, χωρίς να κρίνει από τώρα τον πρωταθλητή. Η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το ματς. Είναι σε καλή κατάσταση και ο ΠΑΟΚ. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Μακάρι να διαφημιστεί το ποδόσφαιρό μας, το οποίο το έχουμε όλοι ανάγκη».

Για τις μάχες γενικώς στην κατηγορία, ιδιαίτερα στις χαμηλότερες θέσεις:

«Θα έχουμε ενδιαφέρον και στην κορυφή και στην υπόλοιπη βαθμολογία, αφού υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες στη Β’ Εθνική. Οι δώδεκα ομάδες κοιτούν πώς θα μπορέσουν να φύγουν από τη δεύτερη κατηγορία. Στην κορυφή είναι η μεγάλη έκπληξη η παρουσία του ΠΑΟΚ και η απόδοσή του. Επίσης, ξεχωρίζουν η Καλλονή και η Βέροια. Εκτιμώ ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει τη θέση του και θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο Αστέρας αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του, ενώ ο Ατρόμητος είναι ο γνωστός Ατρόμητος. Μέχρι το τέλος δύσκολα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Για το αν αντέχει το πρωτάθλημα με 18 συλλόγους:

«Το πρόβλημα δεν είναι το σύνολο των ομάδων. Το πρόβλημα είναι αν οι ομάδες αυτές είναι οργανωμένες και αν μπορούν να αντεπεξέρθουν από τέτοιους είδους προβλήματα. Και με 20 μπορεί να γίνει το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. ΝΑ έχουν όλες οι ομάδες τα γήπεδά τους, να αποδεικνύεται με κάθε τρόπο ότι μπορούν να είναι στη Σούπερ Λίγκα. Είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Πρέπει να ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος στην οργάνωση για να μπορούν να φανούν αντάξιες».

Για το αν είναι εφικτός στόχος η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα για την Κέρκυρα:

«Δεν ανησυχώ. Γιατί ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε μπρος ως ομάδα. Δεν ανησυχώ από τη βαθμολογική μας θέση. Θα το δείτε και στην πορεία. Είμαι αισιόδοξος και αλίμονο αν δεν ήμουν εγώ, πώς θα το μετέφερα στους παίκτες. Θα το δείτε και στην πορεία και δεν θα έχουμε πρόβλημα στην παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι εύκολος και κομβικός στόχος».

Για το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας:

«Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τη διαιτησία, ακόμη και αν έχω αδικηθεί κατάφορα. Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσουμε και αυτά τα παιδιά. Έχουν ανάγκη τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών, των δημοσιογράφων. Τα λάθη γίνονται παντού. Βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο. Είναι καλύτεροι αθλητές σε σχέση με το παρελθόν. Όπως θέλουν βοήθεια όλοι, έτσι θέλουν και εκείνοι. Είναι άδικο στο σύνολο αυτό το πράγμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ