2014-12-01 17:34:16
Φωτογραφία για «ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!»
Η προετοιμασία του Αιμίλιου Παπαθανασίου για τη συμμετοχή του στον τελικό του Star Sailors League που θα ξεκινάει αυτή την Τετάρτη (3/12) στις Μπαχάμες, ολοκληρώθηκε ομαλά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού βρίσκεται από τις 25 Νοεμβρίου στην πόλη Νασάου στις Μπαχάμες και το διάστημα αυτό προσαρμόστηκε στις καιρικές συνθήκες και στη διαφορά ώρας ούτως ώστε να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τις ημέρες των αγώνων και να έχει να αντιμετωπίσει λιγότερες δυσκολίες αναφορικά με την γνώση του ιστιοπλοϊκού στίβου. Χαρακτηριστικό γνώρισμα πάντως των καιρικών συνθηκών τις προηγούμενες ημέρες ήταν οι δυνατοί άνεμοι.

Την Τρίτη (2/12) ανοίγει ουσιαστικά η αυλαία της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει καταμετρήσεις και τον τελευταίο έλεγχο καθώς επίσης και την τελετή έναρξης, ενώ την Τετάρτη (3/12) θα ξεκινήσουν κανονικά οι αγώνες (στις 18:00, ώρα Ελλάδας).


Από την πόλη Νασάου, στις Μπαχάμες όπου βρίσκεται, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο osfp.gr, στην κορυφαία αυτή διοργάνωση στέλνοντας το δικό του μήνυμα! Αναλυτικά ο Αιμίλιος Παπαθανασίου τόνισε: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν σε αυτόν τον αγώνα. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι είμαστε σε αυτό το γκρουπ των μεγάλων αθλητών.

Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ ούτε χωράνε προγνωστικά. Πρόκειται για το σημαντικότερο αγώνα όλων των εποχών αφού θα λάβουν μέρος κορυφαίοι αθλητές. Εμείς θα δώσουμε το παρών και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα κοιτάξουμε με τη φανέλα του Θρύλου να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε! Με την ψυχή του Ολυμπιακού!».

*Συνολικά στον τελικό του Star Sailors League θα λάβουν μέρος 20 κορυφαίοι αθλητές. Οι συμμετέχοντες σε αυτούς τους αγώνες έχουν κερδίσει στο σύνολο, 20 Ολυμπιακά μετάλια και 99 Παγκόσμια, γεγονός που...πιστοποιεί το πολύ υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ