2014-12-02 11:19:48
Φωτογραφία για Σε Άγρια Δύση μετατρέπουν οι κυνηγοί, το δασάκι στη Μονή Περιστεράς στην Πανεπιστημιούπολη!
Κάνοντας κακή και καταχρηστική χρήση του πανεπιστημιακού ασύλου, κάποιοι ασυνείδητοι...

"κυνηγοί" δεν διστάζουν να εισέλθουν στο χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να πυροβολήσουν τα θηράματά τους ακόμα και μέσα στο δασάκι στη Μονή Περιστεράς στην Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης Ιωαννίνων, το οποίο μετατρέπουν σε... "Άγρια Δύση".

Οι φοιτητές που είτε κάνουν το τζόκινγκ τους, είτε χαλαρώνουν επισκεπτόμενοι το Κέντρο Πολιτισμού της Μονής Περιστεράς-Δουρούτης, αρκετά συχνά τρομάζουν και φοβούνται από τις... "κουμπουριές" των κυνηγών οι οποίες στην κυριολεξία περνούν επάνω από τα κεφάλια τους.

Για το λόγο αυτό έχουν επανειλημμένα εκφράσει τα παράπονά τους στην πρυτανεία και αυτή με η σειρά της έχει αποστείλει σχετικά έγγραφα στο Δασαρχείο Ιωαννίνων, ζητώντας το αυτονόητο:Την απομάκρυνση των οπλοφόρων από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης αλλά και τη διασφάλιση ενός ειρηνικού κλίματος, μέσα στο οποίο θα μπορούν οι φοιτητές να μετακινούνται απρόσκοπτα και ελεύθερα.

Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα λύση και οι φοιτητές να μπορούν να χαρούν -χωρίς να κινδυνεύουν- το δασάκι στην πανεπιστημιούπολη Δουρούτης στα Ιωάννινα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ