2014-12-02 16:44:04
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΣΕΡΤΣΙ Η ΙΝΤΕΡ, ΑΛΛΑ...
Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Αλέσιο Τσέρτσι επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής, Μάρκο Φασόνε, όμως τόνισε ότι η περίπτωσή του θα είναι δύσκολη.

Ο Αλέσιο Τσέρτσι είναι ο μεγάλος στόχος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου. Ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις της Ατλέτικο φαίνεται να είναι υψηλές.

«Ένας σύλλογος όπως ο δικός μας, πρέπει να κοιτάζει για ευκαιρίες ελεύθερων παικτών ή παικτών που δεν είναι ευχαριστημένοι στις ομάδες τους. Ο Τσέρτσι ταιριάζει στην ομάδα μας και τις ανάγκες της. Είναι καλός παίκτης, Ιταλός και γνωρίζει το πρωτάθλημα. Αλλά με βάση τα οικονομικά του συλλόγου, θα είναι δύσκολο να έρθει. Πάντως δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις με την Ατλέτικο», δήλωσε ο Ιταλός που στη συνέχεια μίλησε για την πρόθεση της ομάδας του να ανανεώσει τους Κόβασιτς, Ικάρντι και Χαντάνοβιτς.


«Ξεκινήσαμε να μιλάμε με τους εκπροσώπους των Κόβασιτς, Ικάρντι και Χαντάνοβιτς, προκειμένου να ανανεώσουμε τα συμβόλαιά τους. Πιστεύουμε ότι θα μείνουν εδώ, ακόμα και αν άλλοι σύλλογοι που τους θέλουν έχουν μεγαλύτερη 'δύναμη' από εμάς. Και οι τρεις έχουν δείξει ότι έχουν πρόθεση να παραμείνουν», είπε ο Φασόνε που στο τέλος μίλησε για την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε τον προπονητή γιατί ο Ματσάρι δεν είχε πια την ίδια ενέργεια. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης όπως ο Μαντσίνι. Ο Ρομπέρτο ξέρει πως να διαχειριστεί τα αποδυτήρια και πως να μεταφέρει τις ιδέες του στους παίκτες», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ