2014-12-02 17:12:21
Φωτογραφία για «ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΑΝΡΙ...»
Ανοίγει (εκ νέου) τις πύλες για επιστροφή του Ανρί στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον Αλσατό τεχνικό να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα γυρίσει στην αγγλική ομάδα.

Τον δρόμο της επιστροφής στην Άρσεναλ άνοιξε ο Βενγκέρ στον Τιερί Ανρί και τόνισε πως είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει στους «κανονιέρηδες», αλλά δεν γνωρίζει ποιο πόστο θα καλύψει.

«Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως θέλει να σκεφτεί λίγο τι θέλει να κάνει στην ζωή του από εδώ και πέρα», είπε ο Αλσατός τεχνικός και πρόσθεσε ότι «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ότι του έδωσα την ευκαιρία να παίξει στα 17 στην Μονακό και τώρα που είναι στα 37 του, έπειτα από 20 χρόνια καλής καριέρας στο ποδόσφαιρο, του αξίζουν συγχαρητήρια και μεγάλος σεβασμός».

Άλλωστε, είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις πριν δέκα ημέρες, αλλά μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Γάλλου από το MLS ο πολύπειρος τεχνικός παρουσιάστηκε βέβαιος ότι θα συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Στην συνέχεια ο Βενγκέρ θύμισε ότι τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του ο Ανρί τις πέρασε στην Άρσεναλ, αποκαλώντας τον «Arsenal-man».

«Σίγουρα κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω σε τι πόστο, εξαρτάται από τον ίδιο και από το πώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του», υποστήριξε ο 65χρονος τεχνικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ