2014-12-02 21:32:14
Φωτογραφία για Νέα εξαφάνιση συγκλονίζει την Εύβοια
Νέα εξαφάνιση συγκλονίζει την Εύβοια μετά την εξαφάνιση της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση.

Πρόκειται για τον Δημήτρης Μπουρνούς 81 χρόνων, που σύμφωνα με το eviazoom, αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου. Ο ηλικιωμένος που δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους συγγενείς του, έφυγε από το σπίτι του στην Κάρυστο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη σύζυγο του, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έχει ύψος 1.58 και όταν χάθηκε φορούσε πράσινο παντελόνι, καφέ μπουφάν και σκούφο.

Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται για ακόμα μία ημέρα το θρίλερ με την αγνοούμενη 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη νύχτα του προπερασμένου Σαββάτου, ενώ οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι τώρα.

Οι Αρχές "οργώνουν" την Βόρεια Εύβοια, δίνοντας βάση τόσο στα δύσβατα σημεία που υπάρχουν όσο και σε σημεία που δεν πήγαινε ο νους. Μάταια όμως. Η Μαρία Αλιμπινίση συνεχίζει να αγνοείται, με τους συγγενείς της να προσεύχονται για το θαύμα.

Υπενθυμίζουμε, ότι το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, είναι μάρκας LANCIA Y, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ1253. Η Μαρία που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φορούσε πιτζάμες, ενώ έχει ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ