2014-12-02 21:56:24
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ 3ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΣ!
Στο Καραϊσκάκη, την Παρασκευή το μεσημέρι, θα παρουσιαστεί επίσημα το σπουδαίο ματς υπέρ της ενίσχυσης του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς!

Ακολουθώντας το παράδειγμα που ο ίδιος έθεσε τα δύο προηγούμενα χρόνια, Ολυμπιακός μας είναι και φέτος έτοιμος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να διοργανώσει τον σπουδαίο «Ετήσιο Αγώνα Αγάπης»! Ο Θρύλος πρωτοπορεί και στον τομέα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Καθημερινά δίνει ελπίδα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη και στόχος είναι αυτή η δράση να συνεχίζεται αδιάκοπα. Ο «3ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης» έρχεται φέτος για να τονώσει το ήδη τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς!

Την Παρασκευή το μεσημέρι, στις 15:00, θα δοθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη Συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα γίνει παρουσίαση της μεγάλης φιλανθρωπικής αναμέτρησης, Ο «3ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης» θα λάβει χώρα κοντά στα Χριστούγεννα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα γίνουν γνωστές την Παρασκευή. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, τα μεγαλύτερα αστέρια της ιστορίας του Θρύλου θα βρεθούν και πάλι στο γήπεδο για να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και να στηρίξουν τον ιερό σκοπό!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ