2014-12-03 00:36:34
Φωτογραφία για ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΖΑΒΑΤΣΚΑΣ
Στη διάθεση της Νεπτούνας για την αναμέτρηση της Παρασκευής (5/12) κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ο Ντονάτας Ζαβάτσκας, ενώ αντίθετα αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Μαζέικα και Νάσιους.

Στην αποστολή της Νεπτούνας που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για το ματς της Παρασκευής (5/12) με τον Ολυμπιακό θα είναι –όπως όλα δείχνουν- ο Ντονάτας Ζαβάτσκας. Μετά τη νίκη της ομάδας από την Κλαϊπέντα επί της Γιουβέντους, ο Κάζις Κακσβίτις αποκάλυψε πως ο 34χρονος φόργουορντ ήταν έτοιμος να αγωνιστεί, ωστόσο δεν χρειάστηκε η συμμετοχή του λόγω της θετικής εξέλιξης του ματς.

Αντίθετα, ο Λιθουανός τεχνικός δεν αναφέρθηκε στους άλλους δύο τραυματίες, Μαρτίνας Μαζέικα και Ραΐντας Νάσιους, οι οποίοι είναι νοκ άουτ και είχαν μείνει εκτός αποστολής από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά πριν το ματς ήμουν αγχωμένος λόγω τραυματιών όλη την εβδομάδα. Ο Ντονάτας Ζαβάτσκας ήταν έτοιμος να αγωνιστεί, ως έσχατη λύση, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους ο προπονητής της Νεπτούνας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ