2014-12-03 01:07:06
Φωτογραφία για Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες την Τετάρτη - Δείτε την αναλυτική πρόγνωση
Κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει την Τετάρτη τις περισσότερες περιοχές της χώρας με τους νοτιάδες στα νοτιοανατολικά να φτάνουν ακόμα και τα 7 Beaufort. Πρόσκαιρη θα είναι η βελτίωση του καιρού την Πέμπτη αφού από την Παρασκευή νέο βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει και πάλι ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo-news.gr για την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας . Τα φαινόμενα θα έχουν κατά περιόδους και έντονο χαρακτήρα ,αρχικά στα δυτικά και βόρεια και από το μεσημέρι και μετά στις υπόλοιπες περιοχές.Για ακόμα μία ημέρα οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική ιδιαίτερα στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και  θα φτάσουν τα 6 ίσως και τα 7 Beaufort.


Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή , θα φτάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 17 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη 3.12.1014 αναμένουμε ,αρχικά και πάλι τοπικές βροχές αλλά ο καιρός θα παρουσιάσει, από το μεσημέρι και μετά, πρόσκαιρη βελτίωση σε ολόκληρη την χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις και στο βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ