2014-12-03 09:15:26
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ... ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΡΙ! *VIDEOS & PHOTOS*
Αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις και να ανέβουν στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας είναι άπαντες στον Ολυμπιακό για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Εντός του γηπέδου θέλουν να απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τα περσινά γεγονότα της Τούμπας (δείτε σχετικό θέμα ΕΔΩ) και την αμφισβήτηση που υπάρχει στο πρόσωπό τους, παίρνοντας τη νίκη στο αποψινό ματς με με τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1).

Αυτό είναι, άλλωστε, και το μήνυμα που πέρασε στη χθεσινή του επίσκεψη στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λέγοντας:

«Εμείς είμαστε ευρωπαϊκή ομάδα, δεν έχουμε ανάγκη τίποτε άλλο από το να παίξουμε την μπάλα μας. Είστε καλύτεροι, δείξτε στο γήπεδο και πάρτε τη νίκη που θέλει όλος ο κόσμος».

Από την πλευρά του, ο Τσόρι είπε στον ισχυρό άνδρα του Θρύλου εκ μέρους των συμπαικτών του που ήταν στην ομάδα την περσινή σεζόν: «Πρόεδρε, εμείς που ήμασταν πέρυσι στην ομάδα θυμόμαστε τι έγινε στην Τούμπα. Το θέλουμε πολύ και για μας αυτό το ματς»!


Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίτσελ θυμάται και εκείνος πολύ καλά τα όσα έγιναν στη συμπρωτεύουσα στον ημιτελικό του Κυπέλλου και σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα για να πάρει τη νίκη που θα φέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρο, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις του Ελαμπντελάουί, Μποτία, Αμπιντάλ (ή Αυλωνίτης) και Μασουακού. Στα χαφ θα παίξουν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μανιάτης, πιο μπροστά θα είναι ο Αφελάι και ο Φουστέρ.

Ο Τσόρι θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπλρηρώνουν οι Μέγιερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί, Φορτούνης και Κασάμι. Εκτός έμειναν οι Ντουρμάζ και Γιαννούλης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ