2014-12-03 10:27:22
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ... ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Κώστας Μήτρογλου ανυπομονεί για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ενώ άνθρωποι των ερυθρόλευκων και συμπαίκτες του, του ανέβασαν το ηθικό.

«Ντόπες» στον Μήτρογλου υπήρξαν την Τρίτη τόσο από στελέχη του Ολυμπιακού και μέλη του τεχνικού επιτελείου όσο και από συμπαίκτες του.

«Ξέρουμε ότι μπορείς να κάνεις την διαφορά αύριο. Δώστα όλα για να σκοράρεις», ήταν μία εκ των προτροπών προς τον "πιστολέρο" που είναι πολύ πεισμωμένος και αποφασισμένος για το παιχνίδι. Θέλει όσο τίποτε άλλο να βάλει γκολ κατά του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ πάντως είχε τις τελευταίες ημέρες τα... παράπονά του για την άμυνα και κυρίως τους στόπερ κάνοντας και τις σχετικές του παρατηρήσεις ενώ έχει ζητήσει από όλους τους παίκτες να λειτουργήσουν σαν μία... γροθιά δίνοντας ότι έχουν και δεν έχουν στο ματς του Καραϊσκάκη.

Ως προς την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη πρέπει να τονιστεί πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθύμισε προς όλους τους λόγους και τα κίνητρα που υπάρχουν για το ματς με τον ΠΑΟΚ και κυρίως το γιατί η νίκη είναι μονόδρομος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ