2014-12-03 15:50:45
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ!
Ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να επιστρέψουν επιτέλους στη δράση και τους επίσημους αγώνες.

Μετά τον Όλιβερ Λαφαγέτ, ο οποίος αισθάνεται πλέον καλά και αναμένεται να ενισχύσει κανονικά τους ερυθρόλευκους στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με τη Νεπτούνας Κλαϊπέδα (05/12, 21.45) για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, και ο Δημήτρης Κατσίβελης βρίσκεται κοντά στην επάνοδό του.

Ο 23χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού αισθάνεται ολοένα και καλύτερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να προλάβει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα, επίσης στο φαληρικό στάδιο (12/12, 21.30).

Μέρος του ομαδικού ακολουθεί ήδη και ο Ματ Λοτζέσκι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έτσι οι μόνοι που εξακολουθούν να απέχουν πλέον είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου, στους οποίους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα. Αμφότεροι, πάντως, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ