2014-12-05 15:36:33
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε πριν λίγη ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος που συναντάται με τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών αλλά και για την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα. 

Την ώρα που η Ευρωζώνη δίνει προθεσμία δέκα ημερών έως τις 14 Δεκεμβρίου για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση από την τρόικα και καθώς ενισχύονται οι πιέσεις για εξάμηνη παράταση του μνημονίου, πληροφορίες θέλουν το ΔΝΤ να μην ικανοποιείται από τα μέτρα που έχει εισηγηθεί η κυβέρνηση και να ζητά επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα για το 2016 - 2017.

Εν μέσω των ασφυκτικών πιέσεων, η Αθήνα έχει παγώσει την επικοινωνία με την τρόικα και δεν έχει αποστείλει το απαντητικό e-mail, που επρόκειτο να αποστείλει χθες, Πέμπτη. Η τρόικα έχει ζητήσει διευκρινίσεις και ρητές δεσμεύσεις στο τελευταίο της e-mail και σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση αποφάσισε προς το παρόν να μην απαντήσει. Όπως όλα δείχνουν, τα εκκρεμή ζητήματα θα διευκρινιστούν στο Eurogroup της Δευτέρας.

Τα ζητήματα αυτά, καθώς και οι ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις, εξετάζονται στην σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξιμου.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ